Opererat tån, lämnat in skol-datorn, sovit över med killar och åkt motorcykel för cancersjuka..:)

 
Två veckor sedan nu..Tänkte att det verkligen är dags för en uppdatering i mitt "fabilous life". Ähh. från början. 1 september träffade jag min nya kusin, Olivia. Hon är en liten prinsessa!
Sen lämnade jag in min dator förra måndagen och hade typ panik alla de dagarna när jag fick sitta nere vid tv:en och titta på swefilmer! Bedrövligt! Fick som tur var tillbaka den torsdagen efteråt. Det fanns ju såklart bra saker med att inte ha en dator med. Som att jag inte behövde bära nästan någonting. Så när jag sprang till bussen som jag fick göra hela förra veckan för buschauffören fick typ damp och åkte tidigare HELA tiden! Men då var det faktiskt sjukt skönt.
 
Sedan i lördags åkte jag och pappa cancer-milen (på motorcykel). Så då åkte jag till honom i fredags. Pappa hade glömt sin telefon hemma, så han fick ringa i lastbilen när han lämnade den och sedan fick han vara så gammalmodig att KNACKA! Han har nog inte gjort det på flera år! Men någon gång ska man ju göra det..
Så jag fick ringa farmor och farfar för vi bjöd dem på grillat.. Mumma!
Jo.. Efter milen så åkte man till torpa stenhus. Och där var Ola-Conny och besökte stenhuset, om du ville veta.
När jag kom hem på lördagen så fick jag veta att Jonte skulle osva över i lillstugan och grabbarna var så snälla och lät mig också få sova där! Kvällen räddad! Så Jonte skype:ade med Christoffer och Idh i B..
Sedan på söndagen så städade jag och sedan följde jag med mamma ut i grannskapet på äventyr! Hon skulle lämna inbjudningar till hennes fest. :) Hon fyller ju 40 nu för fan!
I måndags skulle jag få vara hemma själv och så..men nej. Johns trumm-lärare kom inte så de återvände. Men jag bakade chokladsockerkaka som blev så kompakt! Jag satte formarna i mitten av ugnen istället för längst ner..klantarsel. 
I tisdags hade jag studiedag, då tänker du: Vad kul! Gå i stan, hänga med kompisar eller bara slappa.. Men nej.. Jag fick ju för fan operera tån mot nageltrång. Jag konstaterade en sak..Jag och bedövning = fy fan. Men under hela operationen satt jag och spelade "candy crush" ( jag vet, inget liv.
Sedan har vi kommit till idag..Jo. Idag har jag vart i skolan. Hemkunskap. Kall mat. jag har även gått till skolan i "piessetoffler" som Casper kallar det. Så.. När jag kom somnade jag..inget intressant. En sak som är helt sjukt är dock att Fanny fick sin parfym av.....(trummvirvel) ONE DIRECTION! Så hon hämtade den och hon var helt sinnessjuk! Jag fick det bästa! BUBBELPLASTEN! JIOPPI!
Men nu ska jag lägga upp lite bilder här och sedan ska jag bädda ner min soffa,, plugga lite och sedan somna sött i någon dröm. (man drömmer alltid Fanny..dumhuvve.) Så há dé.
PS: Ska med mamma till någon butik imorgon så jag får ta 1,5 lektioner ledigt! Ännu bättre.. ;)
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu